Verras uw medewerkers en relaties eens met een leuke attentie voor Sinterklaas!🎁

Met een van deze leuke attenties zorg je zeker weten voor een lach op het gezicht van jouw collega’s en jullie relaties.  Een mooi gebaar en leuk om te geven en krijgen.  

Brievenbusformaat

O, kom maar eens kijken…. wat hij of zij op de deurmat vindt! We hebben ook leuke brievenbus k-doosjes waarin we jouw sinterklaasgeschenk verpakken. We bezorgen ze op één locatie maar we kunnen ze ook thuis bezorgen. Informeer naar de mogelijkheden.  


Het allerlekkerste cadeautje op verlanglijstje is deze luxe chocoladeletter van karamel chocolade. Gemaakt van romige karamel chocolade gedecoreerd met chocolade strepen en afwerkt in goud. Luxe verpakt een echte eye-catcher in iedere schoen.

DEZE OVERHEERLIJKE CHOCOLADELETTER IS OOK VERKRIJGBAAR IN DE SMAKEN MELK & PUUR!

Chocoladeletter Gold de Luxe – Karamel (210 gram)
Prijs € 7,60 (excl. btw)


Het allerlekkerste cadeautje op verlanglijstje is deze luxe chocoladeletter van pure chocolade. Gemaakt van 72% pure chocolade en versierd met room pure chocolade. Luxe verpakt een echte eye-catcher in iedere schoen.

DEZE OVERHEERLIJKE CHOCOLADELETTER IS OOK VERKRIJGBAAR IN DE SMAAK MELK!

Chocoladeletter Royal de Luxe – Puur (250 gram)
Prijs € 7,80 (excl. btw)


Een heerlijke Sinterklaas chocoladereep. Past in de schoen, een vrolijk en origineel cadeau om te geven! Chocoladereep met crunchy kleurballen (met laagje melkchocolade) en “discodip”sprinkles. Heerlijke smaakcombinatie van yoghurt-Framboos.

Sint Chocoladereep (180 gram)
Prijs € 7,80 (excl. bt
w)


Leuk Sinterklaas geschenkpakketje bestaande uit een Melkchocolade schoenletter voorzien van sticker “Geniet! Sint en Piet”, zakje chocolademunten, zakje kruidnootjes, zakje mix chocolade pepernoten. Feestelijk verpakt in een jute zak  (18*24 cm) voorzien van Sint en Piet kaartje. 

Sint geschenkpakket
Prijs € 8,95 (excl. bt
w)


Overheerlijke chocolade truffels met een zachte genache-vulling omringd door een laagje melkchocolade met speculaaskruimels. Net even iets anders!

Speculaas chocotruffels – 12 stuks
Prijs € 8,95* (excl. btw)

Prijs  € 8,95* (12 truffels) /Prijs € 5,25 (6 truffels) excl. btw 


Overheerlijke luxe mix van chocolade kruidnoten (125 gram) verpakt in een feestelijk Sinterklaasdoosje!

Chocolade kruidnoten
Prijs € 5,95* (excl. btw)