Heerlijke chocola, een reep van pure en witte chocolade (70 gram) mooi verpakt in een feestelijk doosje met een aansprekende tekst: Gefeliciteerd

De chocolade is ambachtelijk en met de beste ingrediënten gemaakt (UTZ gecertificeerde cacao) voor een unieke en eerlijke smaak!

Chocoladewens GEFELICITEERD
Prijs € 5,45 (excl. btw)

Past door de brievenbus


Feestelijke box gevuld met 12 heerlijke (ambachtelijk gemaakte) chocoladetruffels in de smaken (175 gram): Caramel-zeezout, Vanille, Framboos, Amandel, Hazelnoot, Cappuccino.

Verjaardagsdoosje chocotruffels 16 stuks
Prijs € 8,21 (excl. btw)

Past door de brievenbus!


Feestelijke box gevuld met 16 heerlijke (ambachtelijk gemaakte) chocoladetruffels in de smaken (225 gram): Amandel, Framboos, Ganache, Hazelnoot, Karamel, Koffie, Vanille, Zeezout.

Verjaardagsdoosje chocotruffels 16 stuks
Prijs € 11,88 (excl. btw)

Past door de brievenbus!


TRUFFELBOX OP MAAT 🎁

Het is mogelijk de truffelbox in zijn geheel te personaliseren v.w.b. de kleuren truffels en het wikkel om de box heen! Er is keuze uit maar liefst 18 verschillende smaken. Wij hebben toffe op maatboxen voor meerdere bedrijven mogen maken. Het resultaat: kleurrijk, persoonlijk en vooral erg lekker!

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.


8 reepjes romige melkchocolade met stukjes framboos en merinque (8*12,5 gram) heerlijk genieten van chocolade gemaakt van e,n selectie van de beste cacaobonen in een bijzonder combinatie met framboos en merinque. Om het doosje zit een feestelijk gouden gefeliciteerd sleeve. De chocoladereepjes zijn er ook in de smaken melk, wit, puur en karamel zeezout

Choco bites GEFELICITEERD
Prijs € 6,95 (excl. btw)

Past door de brievenbus


Feliciteer iemand met onze bonbons in mooie lipjesvorm. Het doosje is gevuld met 8 overheerlijke bonbons in 4 verschillende varianten handgemaakte Kusjes bonbons in de smaken Kardemom, Pinda karamel, Roos Framboos en Mandarijn Sinaasappel. De mooie verpakking maakt het een passend geschenk.

Verjaardagsdoosje chocolipjes 16 stuks
Prijs € 8,25 (excl. btw)

Past door de brievenbus!


Een groot hart (15 cm) van heerlijke pure 72% chocolade in glanzend brons gekleurd met een mooie logo afwerking verpakt in een prachtige geschenkverpakking. Een bezondere donkere chocolade met een lichte bitterheid, sterke cacaosmak en frisse smaaktonen. Het hart is ook in kleiner formaat (50 gram) verkrijgbaar prijs € 6,50* excl. btw

Een prachtig cadeau voor elke gelegenheid!

Van ♥️-te gefeliciteerd chocohart
Prijs € 16,95 (excl. btw)


Feliciteer-snoep, da’s snoep om iemand mee te feliciteren! Lekker toch? Deze feestelijke fles is gevuld met 280 gram snoep.

Snoepfles GEFELICITEERD!
Prijs € 6,50 (excl. btw)