Uw gasten, een fijne avond, en dan…
Herkent u dat moment? Uw gasten hebben een gezellige avond gehad. Ze hebben genoten van de fijne sfeer, het heerlijke eten, een goed glas wijn. Ze zijn door u en uw personeel in de watten gelegd. Uiteindelijk rest er nog één ding: de rekening. Voor u als ondernemer belangrijk, voor uw gasten het minst leuke moment van de avond.

Hoe zou het zijn als uw gasten bij het krijgen van de rekening nóg een keer positief verrast worden? Als u nogmaals kunt benadrukken dat u blij bent met hun komst? En ze graag nog eens terugziet?

‘Maar waarmee verras ik ze dan?’ Met een persoonlijk K-dootje! K-DOOS heeft al heel wat gasten mogen verrassen met een persoonlijk K-dootje. Een K-dootje dat past bij de uitstraling van uw onderneming. Een K-dootje dat dankbaarheid en waardering uitstraalt. Een K-dootje waar mensen het de volgende dag met anderen over hebben. Zo’n K-dootje speciaal voor u ontwikkelen: daar word ik blij van. En uw gasten ook!

Het is ook mogelijk uw kadootje (nog) persoonlijker maken met K-DOOS customised. Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies.