Voorbeeld van een luxe op maat gemaakte box gevuld met 12 heerlijke ambachtelijk gemaakte chocoladetruffels in de smaken: Speculaas, Mint en Dark Espresso.

“Jij bent goud waard” chocotruffel box
Prijs € 12,95 (excl. btw)


Jij bent goud waard! Speciaal voor jou! 3 lekkere snoeperijen; zakje gevuld met sinaasappel, limoncello en chocolade amandelen, zakje koffieboontjes en choco latte sticks to share om de heerlijkste chocolademelk mee te maken. Dat is genieten!

“Jij bent goud waard” snoep verras box
Prijs € 12,95 (excl. btw)


Leuke attentie om jouw blijk van waardering uit te spreken. De tekst op het doosje spreekt voor zich. Het doosje is gevuld met overheerlijke koffieboontjes!

“Jij bent goud waard” choco koffieboontjes box
Prijs € 7,95 (excl. btw)


Dit is pas een mooie manier om je medewerkers te bedanken!  Luxe limoncello, sinsaasappel en chocolade amandelen in een mooi doosje waarop  staat: Jij bent goud waard. Een leuke attentie om een blijk van waardering te tonen!

“Jij bent goud waard” choco amandel box
Prijs € 6,95 (excl. btw)


Ervaar onze lekkere Prosecco-truffels in een nieuwe verpakking. Deze exclusieve verpakking in marmer-look gevuld met 15 overheerlijke truffels is echt het speciale kadootje wat nog wordt gemist. Degene die deze set verdient is echt Goud Waard!

“Jij bent goud waard” choco truffel box
Prijs € 13,75 (excl. btw)


Een speciaal Gouden chocoladetablet met Gouden flakes, musketzaden en vrolijke crispyballen. Proef de heerlijke melkchocolade versterkt met een luchtige bite (180 gram).

Chocolade hart van goud – LIMITED EDITION!
Prijs € 9,95 (excl. btw)