Momenteel is ons team druk bezig met de inkoop en samenstelling van onze nieuwe collectie kerstpakketten voor 2022. Vanaf eind juni is een ieder weer van harte welkom in onze showroom om zich te wanen in de wereld van kerst🎄! Het inplannen van een afspraak is uiteraard (al wel) mogelijk.

Een kerstpakket is maatwerk

Het kerstpakket is terug van weggeweest. Een mooi pakket blijkt door veel medewerkers toch meer gewaardeerd te worden dan een waardebon. Bij K-DOOS stellen we pakketten altijd op maat samen, geheel aangepast naar jouw wensen en budget. We hebben dus geen lijst met standaard pakketten waaruit je kunt kiezen, maar we combineren jouw wensen met onze ervaring tot de mooiste pakketten. Dat levert originele pakketten op die altijd een groot succes zijn en enorm gewaardeerd worden door de ontvangers. En daar doe je het voor!

Bent u op zoek naar iets specifieks of heeft u een bepaald thema in gedachte? Samen met u stellen we het het perfecte kerstpakket samen waar zowel u als uw medewerkers enthousiast van worden!

Wij leveren op maat service vanaf 20 pakketten. Afgeleverd op uw bedrijf of de huisadressen van uw medewerkers. Wenst u een eigen kerstkaart of artikel (van uw bedrijf) aan het kerstpakket toe te voegen? Geen enkel probleem! Op uw verzoek dagen wij hier zorg voor.

U bent van harte welkom in onze sfeervolle showroom om inspiratie op te doen. Neem met vragen gerust contact met ons op, wij zijn er voor u!