Joyce van Eijk

Mensen laten voelen dat ze gewaardeerd worden. Dat is wat ik voor u realiseer met K-DOOS. Of die mensen nu de vrijwilligers binnen uw vereniging, uw zakelijke relaties, collega’s of de gasten zijn die bij u heerlijk gegeten hebben. U wilt hen laten voelen dat u blij met ze bent! Ik help u daarbij.

Mijn achtergrond
K-DOOS is ontstaan als optelsom van alle ervaringen die ik in mijn werkende leven heb opgedaan. Als mede-eigenaar van Kado- en Wijnkeus heb ik voor heel wat organisaties kerstpakketten en relatiegeschenken mogen samenstellen.

In een belangenorganisatie voor ouderen stuurde ik de vrijwilligers aan en ondervond ik aan den lijve hoe belangrijk deze mensen zijn voor het draaiende houden van de organisatie. Ik zag wat het met de vrijwilligers deed als ze af en toe een oprechte ‘dankjewel’ kregen. Zelf voel ik als vrijwilliger ook regelmatig hoe fijn het is als je inzet gewaardeerd wordt. En tegelijkertijd merk ik dat het bedanken van deze drijvende krachten vaak niet verder gaat dan het organiseren van een jaarlijkse BBQ. Uiteraard een mooi gebaar, maar het kan ook anders…

In mijn vrije tijd ga ik graag uit eten met vrienden en familie. Samen genieten van het goede leven. Wat me dan altijd weer opvalt is de saaie manier waarop de rekening gebracht word. Terwijl er zoveel leukere manieren zijn om gasten aan het eind van de avond nog even te verrassen!

K-DOOS
Al deze ervaringen bij elkaar stimuleerden me om K-DOOS te starten. Met K-DOOS wil ik u helpen de mensen die voor u belangrijk zijn in het zonnetje te zetten. Een met zorg uitgekozen cadeau waar over nagedacht is geeft mensen het gevoel dat ze belangrijk zijn. Ik denk hierbij graag met u mee wat past bij de ontvanger én u als gever. Samen komen tot het perfecte cadeau dat leuk is om te geven en krijgen. Maatwerk is onze kracht!

Op zoek naar een K-dootje?
Bent u op zoek naar een persoonlijk K-dootje om uw vrijwilligers, gasten of andere mensen die belangrijk zijn voor uw organisatie te bedanken? Neem dan contact met mij op. Ik denk graag met uw mee!